OVER ONS

Welkom bij KNØP Bouwsysteem, het toonaangevende circulaire bouwsysteem ontworpen voor bouwprofessionals. Onze visie is om te bouwen zoals Lego: herbruikbaar, losmaakbaar, verplaatsbaar, uitbreidbaar en recyclebaar, zoals het is ontworpen.

 

Sinds onze oprichting in 2012 hebben we ons gericht op het ontwikkelen van KNØP en de toepassingsmogelijkheden. Met het KNØP raamwerk bieden we diverse toepassingen aan die op een circulaire manier kunnen worden gebruikt.


Ons bouwsysteem stelt professionals in staat om slimme en duurzame oplossingen te realiseren, waarbij elke component flexibel en eenvoudig kan worden gedemonteerd en hergebruikt. We streven ernaar om de bouwsector te transformeren door te bouwen met respect voor het milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.


Bij KNØP Bouwsysteem zetten we ons in voor een toekomst waarin duurzaamheid en efficiëntie samenkomen in de bouw. Doe met ons mee en ontdek de mogelijkheden van ons innovatieve circulaire bouwsysteem. Samen kunnen we een positieve impact hebben op de manier waarop we bouwen en bijdragen aan een gezondere planeet voor de komende generaties.ONS TEAM


Ons team bij KNØP bestaat uit een klein team professionals met een combinatie van kennis, ervaring en competenties. We zijn innovatief en hebben een sterke drive voor verbetering en ontwikkeling. Samen werken we aan het creëren van een circulair bouwsysteem dat de normen in de bouwindustrie verandert.


Jurjen Westra

Founder, Directeur


Jurjen heeft een achtergrond in Werktuigbouwkunde en Vastgoed advies. Toepasbaarheid van techniek is wat hem facineert.


            jwestra@mctnl.com


Jan-Paul Kimmel

Founder, Directeur


Jan-Paul heeft een achtergrond in toxicologie, milieu en duurzaamheidsadvies. Circulaire Economie is één van zijn speerpunten de afgelopen decennia.


            jpkimmel@mctnl.com